Conscious Connection

Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING®.

Gastenboek

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen.

Je kunt je bericht achter laten in jet venster hier onder.
Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

32 Comments

 1. Ik ben bij Caspar geweest voor een aantal Reconnective Healings om verlichting te krijgen bij de klachten van de ziekte Diabetes type 1, een ziekte die ik al tientallen jaren had. Tijdens de sessie nam ik bijzondere dingen waar; zoals kleuren, ik voelde kou en warmte hoewel ik onder een deken lag en ik heb trillende en schokkende spieren gevoeld terwijl ik niet werd aangeraakt. Een dag na de sessie viel het mij op dat ik lage bloedsuikers kreeg en hield. Ik moest veel minder medicijnen voor de diabetes gaan gebruiken. Een paar dagen later was de benodigde dosis basale medicijnen in totaal met 20% gezakt en tevens was ik van een serie allergieën verlost.

  Twee latere sessies bij Caspar hebben mij geestelijk ook enkele enorme opkikkers gegeven die ik echt even nodig had toen ik er een keer mentaal doorheen zat.

  Bedankt voor deze goede behandelingen Caspar.
  Groeten, René

 2. Ik wil je nogmaals bedanken voor de reconnective healing die je mij bijna een jaar geleden hebt gegeven. Deze heeft mij een enorme energie boost gegeven. En van daaruit is het langzaam stijgende lijn gegaan.

  Un abrazo muy fuerte

 3. How did I feel after a Reconnective Healing by Caspar?

  In the very peaceful studio at the edge of the Vondelpark Caspar made me feel welcome and at ease. We had a short intake and we talked about my ambitions and how I would love to let these go. The illusion of being the do-er….

  When I came back into my body after the healing, I felt ten kilo’s lighter, I really felt as things had been lifted from my shoulders. And that’s how I felt; very free.

  Caspar is highly recommended as a healer, with a warm hearted smile; very present and connected.
  ?? I will be back.

 4. Het was een prettige warme ontmoeting, waarin ik heel veel liefdevolle energie ervoer, die in mijn lichaam ging mee vibreren. Na afloop voelde ik me hierdoor veel positiever gestemd, zowel t.a.v. mezelf als naar de buitenwereld. Met een opdracht voor thuis, waar ik aan werkte en me nog af en toe rekenschap van geef kan ik nu, alweer een maand later, nog goed verder.
  Zou ik weer terugvallen in een oud patroon, dan zal ik zeker aan Caspar Veeger denken.
  Nog met veel dank, Leona.

 5. Ik ben ontzettend tevreden met jouw healing. Ik voelde me gelijk al rustig en minder angstig. Een paar uur na de healing heb ik 15 minuten een bijzondere ervaring gehad. Ik voelde alleen maar liefde en ik weet zeker dat dit door jou kwam. Tijdens de healing voelde ik kleine sensaties in mijn lichaam. Maar de uren daarna waren voor mij echt een cadeautje. Ik heb mij in geen tijden zo fijn gevoeld. De werking van de healing heeft zeker een week geduurd. Ik raad iedereen aan om naar jou toe te gaan. Liefde in plaats van angst. Een mooie gedachte, eentje waar ik veel aan heb. Bedankt in ieder geval.

 6. Soms zijn mijn lichaam en ziel toe aan een nieuwe stap; verder open gaan of me opnieuw verbinden met mezelf. Daar heb ik een betrouwbare en kundige begeleider bij nodig, zodat ik echt open en kwetsbaar durf te zijn. Caspar Veeger is voor mij van onschatbare waarde met zijn Reconnective Healing… 0% manipulatie, 100% ruimte en respect. Een professional in de beste betekenis.

 7. In de afgelopen maand ben ik voor 2 behandelingen bij Caspar geweest. Voelde mij erg op mijn gemak. Had veel last van blokkades en huilbuien. Alles voelt nu veel rustiger en ik zit minder vast in mijn emoties. Ik ga snel nog een keer terug!

 8. Het is alsof je de energie voelt stromen op een leeg canvas. Jouw canvas, jouw levensenergie. En Caspar “schildert” daarmee, om jezelf weer meer in contact te laten brengen met jouw wereld en energie. Zo kan ik het best mijn ervaring bij Caspar omschrijven.

 9. Omdat dat ik soms moeite heb het leven aan te kunnen, heb ik een healing bij Caspar geboekt. Ik voelde me tijdens de sessie veilig en goed. De energie die ik ontving was geconcentreerd en zachtmoedig. Ik ben nu veel beter in staat me te concentreren op de positieve aspecten van het leven. Deze healing is voor mij echt helend geweest.

 10. Op het moment dat je binnenkomt vertelt je lichaam vanzelf aan Caspar Veeger hoe de zaken er voor staan. Je voelt het gebeuren en tegenhouden was, in mijn geval, geen optie. Daarna kan Caspar heel rustig beginnen met het in balans brengen of verder naar boven halen van al je pijnlijke plekken en dat doet hij goed. Ik was erg dankbaar voor de behandeling.