Conscious Connection

Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING®.

Gastenboek

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen.

Je kunt je bericht achter laten in jet venster hier onder.
Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank.
Caspar

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

32 Comments

 1. Ik heb in totaal vier reconnective healings bij Caspar ontvangen en daarnaast een reconnection. Het leek alsof er de eerste twee keren niet veel gebeurde. Ik verwachtte wellicht een duidelijke verandering of signaal. De derde en bij mij ook vierde sessie bracht daarin wel verandering. Het was alsof ik mee op reis werd genomen naar verre oorden om bij terugkomst hier weer te landen, maar dan wel in een andere meer gegronde modus dan voorheen. Het was voor mij een nieuwe en andere ervaring wat energie met je kan doen met name dat het je het vertrouwen geeft te durven loslaten en de oneindigheid van alles durven zien. Caspar is voor mij een uitstekende begeleider maar ook een royale gever binnen dit proces. Hij verstaat de kunst dit zonder voorbehoud of oordeel te doen. Hij neemt ook de tijd en geeft ook de ruimte aan het proces wat ik in dit geval heb beleefd. Ook heeft hij mij een reconnection gegeven. Ik dacht dat ik zoals ik al beschreef was geland, maar deze reconnection heeft mij doen beseffen dat het slechts om een tussenlanding ging en dat ik inmiddels al weer hoog en breed vertrokken op reis ben; op ontdekkingsreis. Hierbij ben ik steeds meer verrast door de grootsheid van het bestaan/mijn bestaan en de synchroniciteit van opvolgende gebeurtenissen. Ik wordt keer op keer weer uitgenodigd mijn zelfbeeld en beeld over anderen weer te verruilen voor een completere invulling waarin steeds minder plaats is voor een oordeel. Caspar is in ieder geval hierbij een heel bijzondere en professionele aangever in mijn proces. Van harte aanbevolen!!

 2. “Ik ben gevoelig voor energie en heb verschillende soorten healing mogen ervaren in mijn leven. Reconnective healing is tot nu toe de meest indrukwekkende vorm gebleken. Caspar heeft een heel fijne manier van werken en voelt intuïtief waar hij moet zijn. Tijdens de healing zie ik kleuren en voel ik goed wat er gebeurt. Soms heb ik sterke fysieke sensaties, terwijl er geen aanraking bij komt kijken. Ik ben na afloop heel ontspannen, voel me licht en onbezorgd. Het effect van de healing was wel 3 dagen lang voelbaar. Als resultaat van 3 sessies ben ik in het dagelijks leven steviger op de grond gaan staan.
  Ik had al een jaar klachten in mijn knie en die zijn na deze sessies verdwenen. Ook kan ik beter ‘nee’ zeggen. Ik kan Caspar zeer aanraden – ook voor mensen voor wie het hele idee van ‘healing’ volkomen nieuw is. Caspar, dankjewel!! :)”

 3. “Bijzonder, Intens, Liefdevol, Licht, Kleurrijk en Dankbaar zijn de woorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de drie sessies die ik van Caspar heb mogen ontvangen.
  In intensiteit namen de behandelingen keer op keer toe.
  De tweede keer dat ik bij Caspar kwam had ik last van mijn knie en een blaasontsteking.
  De dag na de behandeling bleken deze verdwenen. Maar niet alleen op fysiek niveau heb ik de healing ervaren, ook heb ik helderheid mogen ontvangen, helderheid wat betreft mijn levenspad.
  Naast dit alles was er nog het gevoel van diepe, intense ontspanning….Goddelijk!
  Eigenlijk schieten woorden te kort om mijn ervaringen te omschrijven, ik zou zeggen, maak een afspraak met Caspar en ervaar het zelf….”

 4. “Mijn lichaam begon te schokken. Het leek erop alsof er blokkades losschoten en er steeds meer ruimte kwam. Het schokken hield de hele sessie aan, maar verplaatste zich steeds weer naar een ander gebied van mijn lichaam. Een van de meest bijzondere ervaringen was dat ik om de paar minuten helemaal stil werd van binnen en dan heel diep in mijzelf leek te zinken. Het schokken stopte dan even en ik zag dan een situatie die ik op dat moment ervoer als een verstild beeld van een mogelijke toekomst. Zo zag ik bijvoorbeeld een nieuw boek dat ik aan het schrijven ben in afgeronde vorm, een bijzondere relatie en een gemeenschap van mensen. Sommige beelden waren helder, anderen waren nog een beetje mysterieus, maar ik had steeds het gevoel een blik in de toekomst te kunnen werpen.

  Toen ik na een klein uur weer op straat stond, had ik het gevoel uit een diepe en helende slaap te zijn ontwaakt. Geen idee wat er allemaal precies was gebeurd. Ik vroeg er Caspar nog naar, maar die glimlachte alleen maar en hield zich bewust op de vlakte. Ik denk dat hij mij mijn eigen ervaring niet wilde ontnemen of die wilde invullen. Wow, wat je in zo’n kort tijdsbestek al niet kan bewerkstelligen. Dank je wel Caspar!”

 5. “De energie in de kamer veranderde voelbaar en terwijl ik mijn ogen dicht had en Caspar vanaf een afstandje zijn energiewerk deed, kon ik voelen waar de energie zich in mijn lichaam voortbewoog. Dit was een paar weken geleden en ik moet toegeven dat dingen op de een of andere manier anders voelen.

  Leven gaat soepel, problemen komen en gaan nog steeds, maar het lijkt of ik alles met veel meer liefde, begrip en mededogen (voor mezelf en anderen) kan hanteren. Het lijkt erop dat er dit ‘bigger picture’ overzicht is dat werkelijk helpt. Dat dit alles vanwege een Reconnective Healing sessie is kan ik niet met zekerheid zeggen, maar ik ben ervan overtuigd dat het een onderdeel geweest is van deze veranderde gewaarwording.

  Ik schrijf dit, omdat ik denk dat Reconnective Healing sessies heel speciaal en aangenaam zijn en als het je aanspreekt, dan zeg ik, ga ervoor! Caspar is een van die personen die ongelooflijk enthousiast is over wat hij doet en doet dit werk op een hele integere en betrouwbare manier.”

 6. “Na de reconnective healing voelde ik me vrijwel meteen intens ontspannen, gevoelig, en in contact met alles om me heen. Dat was al een heel fijn gevoel. De volgende dag werd dit gevoel nog meer versterkt. Wat het heeft gegeven is een ‘weten’ dat we allemaal zoveel groter zijn dan ons lijf, geest, geschiedenis en onze gedachten. Dat ik deel uitmaak van zoiets onbegrensd, puurs en liefdevols. En in dat gegeven loop ik rond met een warme gloed, dans ik over straat en door het veld en begint er iets in mij te groeien dat enorm veel liefde wil delen en uitreiken. Ik wilde deze ervaringen even met je delen: thank you so much!
  Liefs, Noomi”

 7. “Oh… those hands of Caspar… they are magical! They can unlock many doors within!”

 8. “Dankjewel Caspar voor de bijzondere ervaring!
  Hoewel ik tijdens de sessie niet heel veel bijzonders voelde, kwam er in de uren en dagen erna een grote rust en vredigheid over me heen.
  Ik voel nu meer liefdevolle verbinding met het kindje in mijn buik. Heel bijzonder!
  Dankjewel, ik kom graag terug.”

 9. “Caspar heeft mij met zijn healing letterlijk en figuurlijk op het pad van de Reconnection gezet. De eerste healing was de meest bijzondere en 2 andere vooral heel erg ontspannend. Het is alweer een tijdje geleden (mei 2011). Het heeft mij doen besluiten om zelf de opleiding te gaan doen dit jaar en ik heb mij inmiddels ingeschreven daarvoor. Caspar bedankt voor de eerste stap.”

 10. “Iedere keer dat Caspar mij behandelt ben ik weer verbaasd over zijn kracht. Zodra ik mijn ogen sluit, gaan die heel snel op een neer, een soort ‘rapid eye movement. Zodra ik Caspar toelaat, begint de ontspanning. Ik vergeleek het de laatste keer met een hele rijpe camembert, die heerlijk op de massagetafel uitliep; de ultieme ontspanning! En die ontspanning maakt dat je weer liever voor jezelf kunt zijn, weer even stil kunt staan en je omgeving met liefde kunt waarnemen. Leve Caspar, het was, zoals het altijd is, super! Dank je wel!”