Gastenboek

Als je een healing-sessie bij mij hebt gehad en je zou daar iets over kwijt willen, dan doe je mij er een groot plezier mee om dit met mij en ons allen te delen.

Je kunt je bericht achter laten in jet venster hier onder.
Vergeet niet alle vakjes in te vullen!

Bijvoorbaat dank.
Caspar

32 reacties op “Gastenboek”

Ik heb begin mij vorig jaar een eerste healing ontvangen bij Caspar, hierbij mocht ik verschillende beelden gewaarworden tijdens de sessie. In november ontving ik een tweede healing, nu was er alleen een gevoel van ontspanning. Op de vraag van Caspar of deze effect voor mij gehad hebben wist ik dat in eerste instantie niet maar werd mij wel bewust dat ik in de afgelopen periode veel minder stemmingswisselingen heb gehad, en mijzelf meer gelukkig heb gevoeld.

Begin van deze maand (mei 2018) heb ik De Reconnection ontvangen. De sessies waren prettig en ontspannen. Het effect begint meer en meer merkbaar te worden. Daar waar vroeger mijn energie alle kanten uitvloog, is het nu meer geconcentreerd en heb ik meer daadkracht. Ik kom nu dan ook veel meer toe aan mijn werk. Als ik afleiding heb gezocht weet ik mijzelf sneller weer naar mijn bureau te dirigeren. Terwijl ik dit type, is het buiten schitterend weer en zou ik normaal niet achter mijn bureau aan het werk zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de komende tijd meer positieve veranderingen ga bemerken.

Deze healing sessies zijn een cadeau voor jezelf (of een ander). Wil je op een bepaald niveau groeien of negatieve patronen doorbreken, dan kan ik je dit zeker aanbevelen.

Bij mijn eerste ontmoeting met Caspar waren het zijn openheid en een opmerking die mij raakten. Na zijn website gezien te hebben wist ik dat ik hem wilde vragen healingen te doen met mij. De drie sessies die volgden hebben stapsgewijs mijn grote issues aangeraakt en verlicht. Ik ben meer in contact gekomen met mijn originaliteit, mijn lijf en mijn hart. Het voelt als nieuw vaarwater.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.