Conscious Connection

Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING®.

Wie ben ik?

Caspar's Hands 5,2Caspar Veeger

Al zo lang ik me kan herinneren, ben ik op zoek geweest naar het mysterie van het leven. Wie zijn wij, waarom zijn wij hier en wat kunnen we doen om meer diepgang aan ons verblijf te geven?

De ontdekkingsreis naar mijn innerlijk weten en de neiging om dit buiten mijzelf te projecteren, bracht mij menig keer in verwarring. Naarmate ik meer balans en harmonie in mijn leven kon ervaren, kregen de begrippen ‘Zo Binnen – Zo Buiten, Zo Boven – Zo Beneden’ meer betekenis.

Van jongs af aan was ik al empathisch en tactiel aangelegd. Ik masseerde toen regelmatig naasten en vrienden. Doordat ik goed kon aanvoelen waar mensen hun spanning hadden opgeslagen, wist ik hun klachten aanzienlijk te verminderen. Als mensen b.v. hoofdpijn hadden, dan liet ik deze verdwijnen, door mijn handen aan weerskanten van hun hoofd te houden en de energie te laten stromen.

Later toen ik mijn bodywork professioneel ging uitoefenen, ontdekte ik hoe verschillend iedereen is en tegelijkertijd hoeveel overeenkomsten we eigenlijk hebben. Hoewel iedereen zijn eigen tempo en hindernissen heeft, leggen we een vergelijkbaar traject af en verwerven soortgelijke inzichten om tot bewust-zijn te komen. In 1992 volgde ik een opleiding Bodyshift Massage bij Barry Pluke. Sindsdien heb ik circa 20 jaar bij verschillende massage studio’s en diverse vier- en vijf-sterren hotels in Amsterdam gewerkt.

Toen ik in 2009 voor het eerst iets las over Reconnective Healing® werd ik meteen gegrepen. Dit was heel herkenbaar en toch nieuw. Dit deed een direct beroep op mijn hoog gevoelige aard. Ik werd zo enthousiast dat ik nog in hetzelfde jaar de training Reconnective Healing® en De Reconnection® bij Eric Pearl volgde. Doordat ik ontdekte dat ik met zoveel overgave en passie mijn healing-werk deed en steeds beter kon invoelen en afstemmen op het ontwikkelingsproces van mijn cliënten, heb ik uiteindelijk besloten om mijn massage handdoek in de ring te gooien. Op dit moment werk ik met veel voldoening als Reconnective Healing Practitioner in mijn eigen praktijk.