Eric Pearl’s Verhaal

Internationaal erkend healer Dr. Eric Pearl was te gast in vele televisieprogramma’s, gaf een lezing op uitnodiging voor de Verenigde Naties. In vele tijdschriften, waaronder de New York Times, is verslag gedaan van zijn sessies en trainingen.

Dr. Eric Pearl heeft twaalf jaar lang een zeer succesvolle praktijk als arts en chiropractor in Los Angeles, als hij op een dag zelf van iemand een speciale healing ondergaat. Hierna vertelden patiënten dat ze zijn handen op hun lichaam voelden zonder dat hij hen fysiek aanraakte. Al snel rapporteerden patiënten tevens miraculeuze genezingen van o.a.: kanker, AIDS gerelateerde ziektes, epilepsie, ME, multiple sclerosis, reuma, arthritis, geboorteafwijkingen en andere serieuze aandoeningen. Deze hebben zo’n immense invloed op zijn manier van werken, dat hij op basis hiervan zijn Reconnection techniek ontwikkelt.

Naast Eric’s eigen bestseller The Reconnection: Heal others, Heal yourself (De Reconnectie, Heel anderen, Heel jezelf, uitgeverij Petiet), zijn verslagen van healingen van zijn patiënten in zes boeken verschenen,

Inmiddels is er voor het werk van Eric Pearl ook een brede interesse ontstaan vanuit eerste klas artsen en medische wetenschappers van ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd, zoals: Jackson Memorial Ziekenhuis, UCLA, Cedars-Sinai Medical Center, de Universiteit van Minnesota, de Universiteit van Arizona, University of Miami Medical School en diverse anderen.

Eric woont in Los Angeles, Californië en reist 45 weken van het jaar de wereld rond, van Japan tot Engeland, van Zuid-Afrika tot Roemenië, om het licht en de informatie van De Reconnection over te brengen aan hen die het beleven willen. Hij leert hoe men dit nieuwe, allesomvattende spectrum van healing-frequenties kan activeren en gebruiken. Alle bestaande energie-healings en technieken worden volgens Eric met deze nieuwe werkzame energieën ver overstegen. Momenteel heeft hij meer dan 30.000 Reconnection practitioners wereldwijd opgeleid.