Conscious Connection

Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING®.

RECONNECTIVE HEALING® & DE RECONNECTION®

resized_hands

Momenteel wordt de wereld steeds meer gedomineerd door beelden van angst en chaos. Dit geeft veel mensen een gevoel van onveiligheid en onzekerheid over de toekomst. Met name de hoog gevoelige personen (HSP) hebben hier last van. Maar eigenlijk heeft iedereen hier in min- of meerdere mate mee te maken.

De uitdaging ligt er vooral in om je niet tot deze angst te laten verleiden. Geen sinecure in het licht van de heersende negatieve tendens. Toch vindt er op steeds grotere schaal een bewustzijnsverandering plaats in de wereld, die niemand ongemoeid zal laten.

De kunst is om bij jezelf te blijven. Laat je hoofd niet op hol slaan, maar benader het leven vanuit (eigen) liefde. Reconnective Healing® biedt je begeleiding en ondersteuning in dit proces. Deze vorm van healing verbindt je liefdevol in stilte met jouw kern. Het herstelt de balans in lichaam en geest. Denk hierbij aan klachten als stress, piekeren, angst, verdriet en fysieke pijnen.

De sessie levert je een diepe ontspanning op en laat je hart stralen. Je beweegt je weer positief en zelfbewust door het leven.

Wil je ook dat ik bijdraag aan het terugvinden van jouw oorspronkelijke kracht?

Klik op de knop hieronder en maak direct een afspraak!

Warme groet,
Caspar Veeger

Ik heb sinds kort een nieuwe website!
Je kunt eens rustig een kijkje nemen door op de knop hierboven te klikken.