Conscious Connection

Lichaam en geest in balans met RECONNECTIVE HEALING®.

Quotes deel 1

Quote van Dr. Eric Pearl:
“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waarvan je niet had kunnen dromen – een vorm die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld!”

Quote van Deepak Chopra:
“De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht over de hele wereld. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt.”

Quote van Albert Einstein:
“Je kunt je leven slechts op twee manieren leven. De ene alsof niets een wonder is, de andere alsof alles een wonder is.”

Quote van Dr. Eric Pearl:
“Je hoeft niet al je angst los te laten vóór je de liefde kunt ervaren. Je kunt je angst omarmen en hem meedragen de liefde in. Want zodra je liefde instapt toont angst zich als de illusie die hij altijd geweest is en is de liefde alles wat er overblijft.”

Quote van Raph Waldo Emerson:
“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, zijn slechts kleine aangelegenheden met wat in ons ligt.”

Quote van De Nag Hammadi Geschriften:
“Herken wat je ziet en dat wat voor je verborgen is zal je duidelijk worden.”

Quote van Gary Zukav, in De Zetel van de Ziel:
“Vanuit multidimensionaal gezichtspunt zijn inzicht, intuïtie en inspiratie boodschappen van de ziel of van hoogontwikkelde intelligenties die de ziel bijstaan op haar evolutionaire reis.”

Quote van J. Allen Boone, uit Kinship with All Life:
“Wij zijn leden van een groot kosmisch orkest, waarin elk levend instrument essentieel is voor het complementair en harmonisch spel van het geheel.”

Quote van Lao-Tse:
“De sneeuwgans hoeft zich niet te wassen om wit te zijn. Evenmin hoef jij iets te doen behalve te zijn.”

Quote van William James:
“De grootste revolutie van onze generatie is de ontdekking dat menselijke wezens de uiterlijke aspecten van hun leven kunnen wijzigen door hun innerlijke geesteshouding te veranderen.”

Quote uit Living this Moment, Sutras for Instant Enlightenment:
“De enige manier waarop we iemand of iets in de zogenaamde uiterlijke wereld kunnen kennen, is door je lichaam te voelen. De totale kosmos wordt ervaren als een lichamelijke gewaarwording.”

Quote van Theidore Roszak:
“Niets dat we ons ooit hebben voorgesteld ligt buiten onze mogelijkheden, alleen maar buiten datgene wat we op dit moment weten.”

Quote van Shakti Gawain, uit Creative Visualization:
De Krachtigste manier om de wereld te veranderen, is je eigen overtuigingen omtrent de aard van het leven, de mensen en de realiteit, om te zetten in iets positievers en daar naar te handelen.”